Life Coaching - Healing - Wellness

Veenweg 40, 9561 TM Ter Apel - tel. 06 57784775

English

 

 

Reconnective Healing

 

Veel mensen zijn zich bewust van de veranderende tijd waarin wij leven. Dit is te merken op allerlei gebieden, zoals milieurampen, aardbevingen, tsunami’s, vallende politieke systemen, financiële en economische chaos en voeding.

 

Het lijkt misschien allemaal heel negatief, maar dit alles is nodig voor het verhogen van ons bewustzijn, om weer de verbinding met elkaar te voelen. Denk maar aan de aanval op de Twin Towers in New York en andere grote rampen, waarbij mensen elkaar op allerlei manieren steunen en zich over de hele wereld met elkaar verbonden voelen.

 

Gelukkig zijn er ook veel positieve ontwikkelingen, zoals meer betrokkenheid bij het milieu, aanpak van dierenleed en gezonder (b.v. biologisch) voedsel. Maar ook de “nieuwe” frequenties die door dr. Eric Pearl voor het eerst zijn geactiveerd, namelijk de frequenties die bij Reconnective Healing en The Reconnection worden gebruikt.

 

Reconnective Healing werkt ook heel goed voor kinderen, dieren en tijdens de zwangerschap (ook goed voor het ongeboren kind).

 

 

De Sessie

 

Reconnective Healing is geen techniek, maar een healing die alle andere energetische healing methoden overstijgt. Door middel van “nieuwe” frequenties wordt met Reconnective Healing in essentie jouw diepste wezen met het universum verbonden. Het brengt balans en heelheid op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, maar ook op niveaus waarvan wij ons niet bewust zijn. De frequenties, die een alomvattende bandbreedte van energie, licht en informatie zijn, werken op quantum niveau en communiceren met onze cellen, ons DNA, onze ziel en onze geest.

 

Tijdens een Reconnective Healing sessie worden energie, licht en informatie door mij heen overgebracht naar het lichaam. Ik behandel dus niet, maar maak de verbinding tussen jouw en de frequenties mogelijk. Hierdoor krijg je op elk niveau een healing, zodat je hele wezen de informatie ontvangt die het nodig heeft om in balans te komen. De interactie met deze hoge frequenties wordt tijdens de sessie geïnitieerd, maar deze werken nog lang na het beëindigen hiervan door. Het kan soms weken of zelfs maanden duren voordat de healing zich manifesteert in het fysieke lichaam, omdat ieder aspect van jouw ‘Zijn’ wordt aangesproken.

 

Er wordt geen medische diagnose gesteld en Reconnective Healing is niet bedoeld om enige specifieke ziekte of aandoening te behandelen, maar geeft de healing die je op dat moment nodig hebt.

 

Reconnective Healing

Reconnective Healing

Voor healing:

Herstellen van balans

1-3 sessies

The Reconnection

Versneld op het levenspad

Evolutie

DNA

Duidelijkheid

333 vibratie

Eenmalig

2 sessies