Life Coaching - Healing - Wellness

Veenweg 40, 9561 TM Ter Apel - tel. 06 57784775

English

 

Sessie Life Coaching

 

Soms zit je even vast in je leven, zie je het even niet meer zitten, ben je op zoek naar je eigen waarheid of heb je gewoon zoveel vragen dat het fijn is om er met iemand over te praten. Iemand die goed kan luisteren, je een duwtje in de goede richting kan geven, begripvol is en je een steuntje in de rug geeft. Of misschien voel je dat het leven aan je voorbijgaat, is je relatie een sleur geworden, ben je overspannen of is je leven gewoon op een dood spoor gekomen.

 

Dan is life coaching misschien de oplossing voor jou! Samen gaan wij op zoek gaan naar emotionele, mentale of spirituele blokkades die je ervan weerhouden in je eigen kracht te komen, waarom je steeds weer terugvalt in oude patronen, waarom je steeds weer teleurgesteld wordt, wat je dromen en passies zijn, wat je doelen zijn, je sterke en zwakke punten, waar je prioriteiten liggen en wie jij werkelijk bent.

 

Als coach help ik jou om keuzes te maken, verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven, mogelijkheden te zien, inzien welke patronen zich steeds herhalen, meer energie te krijgen, in je eigen kracht te komen, bewuster te leven, je eigen doelen te bereiken, meer zelfvertrouwen te krijgen, meer inzicht in jezelf te krijgen, je grenzen te stellen en voor jezelf te kiezen.

Life Coaching Session