Life Coaching - Healing - Wellness

Veenweg 40, 9561 TM Ter Apel - tel. 06 57784775

English

 

Even voorstellen…

 

In 2001 ben ik met succes afgestudeerd als klassiek homeopaat aan de School voor Homeopathie te Amersfoort, waar ik de 5-jarige opleiding heb gevolgd.

 

Na jaren met veel succes als homeopaat in zowel Gouda als Den Haag te hebben gewerkt, zijn er in 2016/2017 zoveel eisen aan alternatieve therapeuten gesteld door zowel de overheid als de zorgverzekeraars, dat ik heb besloten om niet meer als therapeut werkzaam te zijn. Gelukkig heeft mijn jarenlange ervaring als homeopaat mij tot een goede coach gemaakt en dit beroep oefen ik nu met vol overgave, kennis en integriteit uit.

 

Sinds 2010 werk ik met groot succes met het CoRe biofeedback systeem. Dit systeem (het beste te vergelijken met bioresonantie) geeft de mogelijkheid om nog dieper inzicht te krijgen in levensprocessen. CoRe werkt op energetisch niveau en is een uitstekende aanvulling voor coaching.

 

In april 2012 kwam ik op een hele bijzondere wijze in aanraking met dr. Eric Pearl en The Reconnection. Ik kocht meteen zijn boek “Heal Others, Heal Yourself” en voelde direct de nieuwe healing frequenties door mij heen komen toen ik begon te lezen. Na zijn workshops in juni 2012 te hebben gevolgd, geef ik mensen Reconnective Healing en The Reconnection. Ik ben heel dankbaar dat ik met deze bijzondere frequenties mag werken en andere mensen ermee in aanraking mag brengen.

 

In 2014 kwam ik in aanraking met de 100% therapeutische kwaliteit etherische oliën van Young Living Essential Oils, die een verdieping en ondersteuning geven op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Ik gebruik graag de oliën in mijn praktijk voor mijn cliënten, maar ook voor mijzelf en mijn huis. Nu zijn bijna al mijn schoonheidsproducten, shampoo, conditioner, zeep, body lotion, tandpasta en meer zonder chemicaliën en gezondheid ondersteunende producten. Door eveneens hun huishoudelijke producten te gebruiken, kon ik bijna alle chemische schoonmaakmiddelen weggooien. Om deze reden ben ik onafhankelijk distributeur van Young Living Essential Oils geworden.

 

Mission Statement

 

Het is mijn passie om mensen te helpen op alle niveaus - bewust en onbewust - meer in balans te komen, inzicht in hun processen te krijgen, spiritueel bewust te worden en energetisch op een hoger niveau te komen. Kom kennismaken met een nieuwe manier van denken, voelen en ervaren.

 

Caroline Buwalda

Caroline Buwalda