Life Coaching - Healing - Wellness

Veenweg 40, 9561 TM Ter Apel - tel. 06 57784775

English

 

Arcturus Healing

 

Deze vorm van healing wordt met de universele lichtfrequenties en de liefdevolle energie van de Engelen gegeven, waarbij ook de etherische oliën van Young Living evenals stemvorken worden toegepast.

 

Ieder orgaan, bot, weefsel en systeem in ons lichaam bestaat uit energie en is in een toestand van vibratie. Als we gezond zijn, vibreert ons lichaam op een harmonische frequentie. Als ons lichaam echter niet in een optimale staat van gezondheid is, ontstaat er een dis-harmonische frequentie.

 

In ons dagelijkse drukke leven zijn er tal van oorzaken om uit balans, dus in disharmonie, te raken, zoals stress op werk, relatieproblemen, familieproblemen en jeugdtrauma’s, maar ook invloeden van buitenaf (b.v. straling van mobiele telefoons, televisie, chemicaliën, luchtvervuiling en slechte voeding).

 

Positieve gedachten en emoties zorgen ervoor dat onze cellen op een hogere frequentie vibreren, terwijl negatieve gedachten en emoties de cellen op een lagere frequentie laten vibreren. Deze lagere frequenties worden op den duur in de cellen van ons lichaam opgeslagen en maken ons uiteindelijk ziek.

 

Arcturus Healing helpt het lichaam weer terug te komen naar jouw oorspronkelijke vibratie door de frequentie van lichaam en geest te verhogen. Hierdoor kom je in een ontspannen, vredige en gelukkige staat, waardoor je makkelijker naar de positieve dingen in je leven kunt kijken en dat wat jou niet meer dient kunt loslaten.

 

Soms geven de Engelen boodschappen via mij door die op dat moment voor jou van belang zijn of die een bevestiging voor je kunnen zijn. De etherische oliën ondersteunen de lichamelijke en emotionele processen om sneller in balans te komen.

 

Arcturus Healing